Segurament has sentit parlar de Millennials, Generació Z o fins i tot Alfas. Aquests noms poden sonar-te o potser és la primera vegada que en sents a parlar… No pateixis, no és més que una manera “guai” amb la que han batejat a les generacions.

Al llarg de la història, tothom ha conviscut amb la seva generació, posteriors i predecessores, cadascuna vivint les seves pròpies revolucions i innovacions. El què uneix a aquestes últimes tres generacions (i també a les anteriors) és una característica fonamental, encara que de manera diferent en cadascuna, ja que no tots dominem per igual: el món digital.

Què implica això? En l’actualitat, per captar l’atenció de qualsevol públic objectiu de qualsevol negoci, és primordial tenir presència digital.

Quan parlem del món digital, no només incloem xarxes socials. També hem de tenir en compte la venda en línia, el màrqueting de continguts i la publicitat online, entre d’altres. Tots aquests aspectes són importants perquè milloren l’accessibilitat, la connectivitat, segmenten l’audiència (o sigui, que ens ajuden a determinar com i en  quins canals dirigir-te al públic que t’interessa), ofereixen mesurabilitat, etc. Per això, quan volem promocionar o transmetre qualsevol aspecte a la nostra audiència, una opció indispensable per a les empreses és el màrqueting digital.

Per què tota aquesta parrafada? Per parlar-te sobre el cas real d’un dels nostres clients: Mejora Tu Plan de Pensiones, de Juan Marín Pozo.

Abans de col·laborar amb Atenea Agency en Joan ja tenia pàgina web, però no havia activat totes les oportunitats que ofereixen les eines digitals. Podríem dir que tenia una estratègia basada en SEO (posicionament orgànic), però a la seva web tampoc hi havia gaire moviment de continguts.

Des que vam començar a treballar amb ell, hem pogut revertir aquesta situació, augmentant les visites a la seva pàgina web i, com a conseqüència, augmentant les consultes que rep i la captació de leads (clients potencials).

Després de reunir-nos, vam establir quines eren les xarxes socials imprescindibles per al seu producte, vam preparar una estratègia de comunicació i un pla de publicacions, garantint publicacions periòdiques amb l’objectiu de seguir la nostra estratègia. Juntament amb una petita inversió en ADS, i que en Joan és un “fenomen” i ens va ajudar gravant molt de contingut interessant, automàticament la seva imatge de marca es va veure afectada positivament.

Si ets Millenial segur que no t’interessa encara (tot i que hauríem de començar a pensar-hi…) però si pertanys a la generació Z o ets orgullosament Boomer… Quan et jubilis, penses viure del que desgravis o del que guanyis amb els teus diners?

Categories: Casos d'èxit